In juni en juli 4 zomerconcerten

Het fanfareorkest van muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere verzorgt in de maanden juni en juli vier zomerconcerten. Het fanfareorkest staat onder muzikale leiding van dirigent Luc van Gaans en bestaat uit ca. 45 muzikanten. Tijdens de zomerconcerten kan het publiek genieten van een gevarieerd muzikaal programma.

De reeks optredens start op zaterdagmiddag 15 juni in het centrum van Roosendaal. Het fanfareorkest uit Veere zal op uitnodiging van de Brabantse muziekvereniging Roosendaal vanaf 14.00 uur op het Tongerloplein een buitenoptreden verzorgen.

De concertreeks wordt voortgezet op zondagmiddag 23 juni met een optreden in het centrum van Veere. Dit zomerconcert begint om 15.00 uur. Bij slecht weer zal worden uitgeweken naar clubgebouw ‘Het Akkoord’ aan de Oudestraat 9 in Veere.

Het derde optreden staat gepland op vrijdagavond 28 juni bij molen De Graanhalm in Gapinge. Dit concert begint om 19.30 uur en bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de Torenkerk in Gapinge.

De reeks zomerconcerten wordt op vrijdagavond 5 juli afgesloten met een concert op camping Oranjezon in Vrouwenpolder (Koningin Emmaweg 16/A). Dit zomerconcert begint om 19.30 uur en zal bij slecht weer komen te vervallen.

De toegang voor alle zomerconcerten is gratis.