Thuisbasis Veere's Genoegen

De thuisbasis van de muziekvereniging is clubgebouw ‘Het Akkoord’ in het centrum van Veere. In 2004 heeft muziekvereniging het gebouw overgenomen van de gemeente Veere en is daarmee officieel eigenaar geworden van dit voormalige verenigingsgebouw. Diverse leden en vrijwilligers van de muziekvereniging dragen zorg voor het beheer en onderhoud van het gebouw.

De gemeente Veere heeft bij de verkoop een aantal voorwaarden gesteld. Het gebouw moet beschikbaar blijven voor andere lokale gebruikers die al regelmatig gebruik maakten van het gebouw. Dit geldt ook voor eventuele andere verenigingen of stichtingen uit de kernen Veere en Zanddijk. Bovendien mag er geen concurrentie met de lokale horeca ontstaan of andere para-commerciële activiteiten worden ontwikkeld. De huurtarieven blijven gerelateerd aan de tarieven die de gemeente Veere ook voor andere accommodaties hanteert.

Verhuur aan derden

Wij mogen onder bepaalde voorwaarden het gebouw verhuren aan derden. Voor meer informatie hierover en over de beschikbaarheid en de tarieven kan contact worden opgenomen met mevr. De Bree via telefoonnummer 06-51118620 of via akkoord@veeresgenoegen.nl of via onderstaand contactformulier.

Adres

Bezoek- & postadres : Oudestraat 9 | 4351 AS | VEERE
Telefoonnummer : 06-51118620
E-mail : akkoord@veeresgenoegen.nl

Parkeren

In de buurt van Het Akkoord zijn een aantal openbare parkeerplaatsen aanwezig. De dichtstbijzijnde parkeerterreinen zijn het Oranjeplein en het parkeerterrein (langs de) Kanaalweg WZ. Via deze pagina op de website van de gemeente Veere vindt u de actuele informatie over de parkeerterreinen en de tarieven.
Leden en muzikanten van Veere’s Genoegen die voor een activiteit van de vereniging in Veere moeten parkeren kunnen dit gratis doen. Meer informatie hierover via ons secretariaat.