Over 'Toeters & Bellen'

Gelegenheidsorkest ‘Toeters & Bellen’ wordt gevormd door diverse muzikanten uit het fanfarerokest. Het repertoire bestaat uit diverse (en doorgaans) vrolijke nummertjes die vaak worden gespeeld tijdens braderieën en feestelijke evenementen. De repetities van Toeters & Bellen worden ingepland o.b.v. aangevraagde optredens. Het gelegenheidsorkest verzorgt geen loopoptredens (dweilen), maar kan zich tussendoor wel verplaatsen.

Repetities

De repetities van Toeters & Bellen worden ingepland op basis van aangevraagde/ingeplande optredens. De repetities vinden in dat geval op dinsdagavond plaats in clubgebouw ‘Het Akkoord’. De repetities beginnen om 19.30 uur.

Dirigent

Het gelegenheidsorkest ‘Toeters & Bellen’ staat onder leiding van dirigent Milou Antheunisse. Milou speelt alt-saxofoon in het fanfareorkest en is op dit moment bezig met pianolessen. Tijdens haar studie aan University College Roosevelt merkte ze bij de muziekvakken dat ze steeds meer interesse had in het schrijven van muziek en is Milou begonnen met het maken van arrangementen. Een paar jaar geleden is ze daarmee naar Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg gegaan en daar lessen gevolgd in arrangeren, componeren en dirigeren o.l.v. Hardy Mertens. In 2022 heeft Milou haar lessen met succes afgesloten met een (openbare) muziek Play-in. In het dagelijks leven staat Milou voor de klas; op Nehalennia in Middelburg geeft ze wiskunde aan havo en vwo-bovenbouwklassen.